comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident în Fetești: A derapat și a acroșat un pieton

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/09/2015 | Infotrafic

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Feteşti  s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din municipiul Feteşti, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a derapat pe acostament şi a acroşat un pieton.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală pietonului, o femeie de 66 de ani, care a fost transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele judeţului trei bărbaţi cu vârste cuprinse între  31 şi 60 de ani, din municipiul Slobozia, respectiv comuna Vlădeni care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deşi au consumat anterior băuturi alcoolice.

Cei în cauză au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind cuprinse între 0,55 şi 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportaţi la unităţi medicale, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Urziceni, a fost oprit pentru control în trafic de către poliţiştii rutieri, pe raza localităţii de domiciliu.

Cel în cauză se afla la volanul unui tractor agricol ce tracta două remorci, neînmatriculate şi neînregistrate.

Totodată, în urma efectuării de verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 46 şi 47 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe şoselele ialomiţene, deşi figurau în bazele de date cu permisele de conducere anulate şi reţinute.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

IPJ Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: