comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident Iazu 11.01.2012

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/01/2012 | Infotrafic

Doi morți și patru răniți este bilanțul unui accident produs miercuri seară, pe DN21 Slobozia-Brăila, în apropiere de localitatea Iazu, din cauza unui copac tăiat și lăsat pe șosea, în accident fiind implicate trei autoturisme.

În timp ce un bărbat, în vârstă de 31 ani, din municipiul Brăila, conducea un autoturism pe DN21, în afara localităţii Iazu, din direcţia Slobozia către Brăila, a sesizat poliţia cu privire la faptul că pe partea carosabilă este căzut, perpendicular, trunchiul unui copac.

Deşi conducătorul auto a încercat să avertizeze şoferul unui autoturism care se deplasa din sens opus, acesta nu a mai putut evita impactul cu copacul şi s-a lovit frontal cu acesta. Din acelaşi sens de mers, Brăila către Slobozia, un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 ani, din municipiul Călăraşi, nu a mai putut evita impactul şi a lovit uşor trunchiul de copac.

Din accident a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 31 ani şi a unei femei de 32 ani şi rănirea gravă a unei alte pasagere în vârstă de 37 ani, ocupanţi ai primului autoturism care s-a impactat cu trunchiul copacului. Din cel de-al doilea autoturism au fost rănite uşor două pasagere de 26, respectiv 51 ani, ambele din municipiul Călăraşi.  Niciun conducător auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de descarcerare al ISU Ialomiţa care a intervenit pentru scoaterea a trei victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismului în care se aflau.  În urma accidentului traficul în zonă a fost blocat, pompierii intervenind pentru degajarea părţii carosabile de copacul căzut.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat faptul că trunchiul de copac căzut pe carosabil prezenta la bază urme de tăiere cu motofierăstrău. A fost constituită de îndată o echipă complexă de investigaţii pentru continuarea verificărilor în vederea stabilirii persoanelor care se fac vinovate de producerea accidentului.

Cauza penală a fost înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

 

Vezi cum se fură copacii în Ialomiţa! Video Flagrant – CLICK AICI!