comenzi la domiciliu cliseru.ro

A venit de la Hârşova să facă speculă în Ţăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/03/2016 | Lege si Ordine

Marți, 1 martie, în jurul orelor 14.30, jandarmii din cadrul grupei de intervenţie Ţăndărei, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe str. Aleea Teilor din localitate, o femeie oferea spre vânzare mai multe tricouri, cu mărci ale unor producători recunoscuţi, la preţul de 15 lei/bucată.

Jandarmii au procedat la interceptarea persoanei în cauză pentru stabilirea identităţii acesteia şi legalităţii activităţii pe care aceasta o desfăşura.

În timpul verificărilor femeia a declarat că achiziţionase tricourile de la o alta persoană, cu suma de 10 lei/bucată, dar nu avea nici un document de provenienţă care să ateste cele spuse şi dorea să le comercializeze în vederea obţinerii unor venituri.

Având în vedere că tricourile purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut, jandarmii au procedat la ridicarea acestora în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii i-au întocmit femeii de 22 de ani din oraşul Hârşova, judeţul Constanţa, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ”punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat către  Poliţia oraşului Ţăndărei, pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, pentru siguranţa dumneavoastră.     

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa