comenzi la domiciliu cliseru.ro

A murit procurorul Dumitru Tudor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/11/2013 | Locale Ialomita

Parchetul de pe langa Trbunalul IalomitaDumitru Tudor, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, a decedat, în noaptea de joi spre vineri, 14/15 noiembrie, la spitalul Fundeni.

În urmă cu aproximativ doi ani, procurorul suferise un transplant de ficat, iar în urmă cu câteva zile fusese internat pentru efectuarea unor proceduri. Din păcate, în urma unor complicații, acesta a pierdut lupta cu viața.

Procurorul Dumitru (Tedi) avea 65 de ani și era un profesionist. Pentru merite deosebite în activitatea profesională desfășurată în perioada 2011 – iunie 2012, Procurorul General al României, Laura Codruța Kovesi, îl evidențiase, alături de alții, și pe procurorul Dumitru.

În plus, magistratului i se acordase în luna mai a acestui an avizul pentru menținerea în funcție după împlinirea vârstei de 65 de ani, până anul viitor…. Nu a mai apucat. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului procuror DUMITRU TUDOR din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.
Dumnezeu să-l odihnească!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️