comenzi la domiciliu cliseru.ro

A murit Oliviu Vlădulescu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/11/2011 | Locale Ialomita
oliviu vladulescu
Oliviu Vlădulescu

Profesorul Oliviu Vlădulescu a încetat din viaţă miercuri, 23 noiembrie, la ora 9.45, în urma unui stop cardiorespirator, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Deşi a fost resuscitat aproximativ 45 de minute, medicii nu l-au mai putut readuce la viaţă. Oliviu Vlădulescu suferea de insuficienţă renală cronică şi  insuficienţă cardiacă ireductibilă. Pe parcursul zilei de marţi, Oliviu Vlădulescu a mai avut două infarcturi, săptămâna trecută suferind şi o intervenţie chirurgicală la un spital din Baloteşti, montându-i-se un cateter. De asemenea, din cauza problemelor renale, Vlădulescu făcea şi şedinţe de dializă.
Profesorul Vlădulescu a fost şi consilier judeţean, iar în noiembrie 2005 a făcut greva foamei, timp de mai multe zile. „Nu suport să fiu umilit şi batjocorit de o adunătură de golani politicianişti, demagogi şi dispreţuitori ai sistemului de valori pe care eu le promovez în şcoală”, spunea acesta atunci.

De când a fost internat în spital, foare puţini oameni l-au vizitat. A fost ajutat mai mult de străini decât de prieteni.

Dumnezu să-l odihnească în pace!