comenzi la domiciliu cliseru.ro

A murit la volan și a intrat cu mașina într-o țeavă de gaze

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/11/2012 | Infotrafic

În dimineaţa zilei de luni, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, pe Drumul Naţional 2A, în localitatea Manasia, s-a produs un accident de circulaţie.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 62 ani, din comuna Balaciu, se deplasa la volanul unui autoturism, din motive necunoscute a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de gardul unui imobil, rupând o ţeavă de gaz ce alimenta o locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat echipajul SMURD şi o autospecială de intervenţie dotată cu modul de descarcerare de la Secţia Urziceni, însă în momentul sosirii acestora, şoferul autoturismului, un bărbat de 62 de ani, era decedat. Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului neînsufleţit din autoturism şi pentru asigurarea zonei până la oprirea alimentării cu gaz, în vederea evitării producerii unui incendiu.

Corpul neînsuflețit al șoferului a fost transportat  şi depus la morga Spitalului Municipal Urziceni în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.