comenzi la domiciliu cliseru.ro

A derapat cu autotrenul în Balta Movilița. Autoutilitară răsturnată la Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/11/2019 | Infotrafic

Accident rutier cu o victimă în localitatea Movilița, pe DN2.

Accidentul s-a produs în data de 25 noiembrie, în jurul orei 06.15 în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în balta Movilița. Pentru salvarea victimei, au acționat salvatorii de la Detașamentul Urziceni cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate cu 8 pompieri.

 Paramedicii au acordat primele îngrijiri medicale victimei, șoferul autotrenului în vârstă de 41 ani, care ulterior  a refuzat transportul la spital.

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2.

Evenimentul s-a produs în data de 25 noiembrie, în jurul orei 12.55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Pentru salvarea victimelor, 3 adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii și o descarcerare, încadrate cu 9 pompieri. Nu au fost persoane încarcerate.

Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri victimelor, două persoane de sex masculin cu vârstele de 26 ani, respectiv 33 ani și unei persoane de sex feminin cu vârsta de 45 ani, care ulterior au refuzat  transportul la spital.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto arhivă.