comenzi la domiciliu cliseru.ro

A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/08/2020 | Lege si Ordine

Bărbat de 30 de ani, salvat din fântână la Miloșești

Cetățeanul, cunoscut cu afecțiuni psihice, a încercat să se sinucidă aruncându-se într-o fântână din localitate. Din fericire, apa din puț nu a fost suficient de adâncă încât să-și poată duce gestul până la capăt, iar localnicii i-au sărit în ajutor introducând în fântână o scară pe care s-a putut sprijini până la sosirea ajutoarelor.

Salvatorii de la Detașamentul Slobozia au fost alertați astăzi, în jurul orei 17.30 și au intervenit pentru recuperarea lui cu mijloacele specifice de pe o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD.

Cu apa ajungându-i până la brâu, bărbatul a fost găsit conștient, dar în șoc hipotermic.

După aproximativ 60 de minute, el a fost recuperat din puțul adânc de cca. 8 m, și predat echipajului SMURD în vederea acordării primului-ajutor medical și transportul lui la spital. Pe drum spre unitatea spitalicească starea bărbatului s-a înrăutățit, prezentând crize convulsive, iar paramedicilor li s-a alăturat o echipă medicală de la Serviciul Județean de Ambulanță. Pacientul a fost predat stabil la Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA