A II-a ediție a concertului caritabil „Bucurii muzicale de la copii pentru copii”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia împreună cu Protopopiatul Slobozia și Asociația „Din inimă pentru aproapele” au onoarea de a vă invita la a II-a ediție a concertului caritabil „Bucurii muzicale de la copii pentru copii”, care se va desfășura miercuri, 30 octombrie 2013, la Casa Municipală de Cultură Slobozia, începând cu ora 18:00.

Această acțiune se desfășoară la inițiativa  Liceului de Arte „Ionel Perlea” împreună cu voluntari, instituții, societate civilă, artiști, mass-media, oameni care au înțeles cât de mult pot să schimbe lumea din jur. Menționăm suportul pe care l-am primit din partea Asociației „Little People”, a cărei experiență o vom pune în valoare pentru finalizarea acestui proiect.

Vă mulțumim pentru sprijinul permanent pe care l-ați oferit persoanelor cu astfel de inițiative și sperăm că vom continua această relație. Vă așteptăm să fiți alături de noi și dorim să  petreceți momente plăcute.

Scopul evenimentului de strângere de fonduri este oferirea de sprijin financiar copiilor și persoanelor – cazuri medicale deosebit de grave.