comenzi la domiciliu cliseru.ro

A furat un televizor și a distrus mai multe bunuri. Acum este arestat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/04/2019 | Lege si Ordine

Poliţiştii au reținut un tânăr de 31 de ani, din comuna Movilița, care ar fi sustras un televizor și ar fi distrus mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza comunei de domiciliu, prejudiciul fiind de aproximativ 4.000 de lei.

Polițiștii au demarat cercetările după ce un bărbat de 57 de ani, din municipiul București a sesizat faptul că în data de 29 martie a.c., persoane necunoscute i-au sustras un televizor și au distrus mai multe bunuri din locuința sa, situată pe raza comunei Movilița.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial și predat părții vătămate.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și a fost prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însușită, instanța dispunând arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

Un alt tânăr a fost reținut, ieri, tot pentru furt din locuință

Poliţiştii Secției Rurale Coșereni au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Drăgoești, care ar fi sustras mai multe bunuri electronice, electrice și de uz gospodăresc, dintr-o locuință de pe raza comunei de domiciliu, prejudiciul fiind de aproximativ 1.500 de lei.

Polițiștii au demarat cercetările după ce un bărbat de 48 de ani, din comuna Balotești a sesizat faptul că în perioada 10 ianuarie – 03 februarie a.c., persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil aflat în construcție pe raza comunei Drăgoești.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial și predat părții vătămate.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite.