comenzi la domiciliu cliseru.ro

A furat din 12 autoturisme parcate pe raza municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/12/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea a 12 infracţiuni de furt şi tentativă de furt din autoturisme.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate şi a investigaţiilor efectuate, ieri, 9 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Slobozia au reuşit identificarea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Ciulniţa, bănuit de comiterea a 12 infracţiuni de furt şi tentativă de furt.

În fapt, în perioada octombrie – decembrie, tânărul ar fi pătruns în 12 autoturisme, parcate pe raza municipiului Slobozia, de unde ar fi sustras sume de bani şi diverse bunuri, prejudiciul fiind estimat la 5.600 lei.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca astăzi, 10 decembrie, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița