15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > A descoperit o grenadă defensiva în timp ce își lucra pamântul https://wp.me/p49Kdo-45p
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

A descoperit o grenadă defensiva în timp ce își lucra pamântul

grenada defensivaO grenadă defensivă a fost descoperită de un cetăţean, în după-amiaza zilei de vineri, 15 martie, în timp ce executa lucrări agricole pe un teren de pe raza localităţii Sălcioara. Echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa s-a deplasat la faţa locului şi a acţionat pentru ridicarea şi distrugerea elementului de muniţie.

 

 

Incendiu la o gospodărie din Adâncata

Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu în gospodăria unui cetăţean din localitatea Adâncata. Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 12.50, când nepotul proprietarului, un băiat în vârstă de 7 ani, s-a jucat cu un chibrit în apropierea unei şire de furaje, generând incendiul. Un echipaj de pompieri de la Secţia Urziceni, un echipaj de prim ajutor calificat SMURD şi membrii S.V.S.U. din localitate s-au deplasat la faţa locului, iar după aproximativ 20 de minute flăcările au fost lichidate. În urma incendiului au ars cca. 300 kg de coceni, 500 kg de lucernă şi o anexă pe o suprafaţă de 20 mp, iar proprietarul, care acuza dureri precordiale şi ameţeli a fost preluat de paramedici şi transportat la spital.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!