comenzi la domiciliu cliseru.ro

A cumpărat din Slobozia 10 centrale termice cu un ordin de plată fals

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/10/2011 | Lege si Ordine

Poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi sâmbătă, 8 octombrie, de către administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Slobozia cu privire la faptul că un individ din municipiul Bucureşti, care s-a recomandat ca fiind angajat al unei societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov, a comandat 10 centrale termice în valoare de 19.900 lei.
În urma verificărilor efectuate de administratorul ialomiţean la unitatea bancară cu care lucrează, a constatat că firma în cauză nu a introdus niciun ordin de plată.
Poliţiştii au demarat de îndată cercetările şi au identificat „cumpărătorul” în persoana unui tânăr, în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, care a achitat contravaloarea celor 10 centrale achiziţionate cu un ordin de plată fals. Totodată, suspectul a prezentat organelor de poliţie o delegaţie falsă.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit societăţii păgubite, făptuitorul fiind reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore.
Suspectul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.