15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > 9 Decembrie – Ziua Internaţională Anticorupție https://wp.me/p49Kdo-8w2
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

9 Decembrie – Ziua Internaţională Anticorupție

Data de 9 decembrie, declarată de Organizaţia Naţiunilor Unite Ziua Internaţională Anticorupţie, reprezintă un prilej pentru oamenii din întreaga lume de a conştientiza impactul negativ  al acestui fenomen asupra cetăţenilor şi a societăţii.

Corupția reprezintă una dintre cele mai serioase amenințări la adresa statului de drept în cadrul societății contemporane, subminând instituțiile și valorile democratice, atentând la ordinea socială și capacitatea statului de a asigura drepturi și libertăți egale cetățenilor săi. Altfel spus, corupția ne afectează pe toți și slăbește respectul față de lege. De aceea este nevoie de un efort comun pentru prevenirea și combaterea practicilor corupte.

Cu această ocazie, Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne îşi reafirmă angajamentul de a continua eforturile de prevenire şi combatere a corupţiei în rândul personalului ministerului.

Fiindcă toate acestea nu ar fi posibile fără sprijinul partenerilor noștri, în vederea realizării unei comunicări eficiente, cetăţenii care nu sunt indiferenţi, le pasă de societatea în care trăiesc și doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, au la dispoziţie, cu acces gratuit pentru toate reţelele de telefonie fixă ori mobilă, Linia Verde Anticorupţie – 0.800.806.806.  De asemenea, faptele de corupţie pot fi sesizate direct la sediul Serviciului Județean Anticorupție Ialomița din municipiul Slobozia, strada Al. Odobescu, nr. 17-19, la numărul de telefon 0243/220556 sau la dresa de e-mail [email protected]

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE IALOMIȚA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!