comenzi la domiciliu cliseru.ro

8 Martie: Atenţie la parfumuri contrafăcute!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/03/2013 | Lege si Ordine

 Jandarmii Grupei de Intervenţie Slobozia au fost sesizaţi miercuri 6 martie în jurul orei 09.30, despre faptul că în incinta U.P.U. a Spitalului Slobozia, un bărbat încearcă să comercializeze mai multe tipuri de parfumuri.

parfumMembrii patrulei s-au deplasat la locul semnalat, unde l-au depistat pe M.R. de 23 de ani din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce încerca să comercializeze, la preţuri derizorii, parfumuri cu mărci ale unor producători recunoscuţi, dar fără a deţine certificat de conformitate pentru ele.

În timpul verificărilor bărbatul a declarat că achiziţionase produsele dintr-un centru comercial din Bucureşti şi vroia să le comercializeze la preţuri aproape duble faţă de cele de cumpărare, dar mult mai mici decât cele ale produselor originale.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ”punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

[notice]Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor constata acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112.[/notice]

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa