comenzi la domiciliu cliseru.ro

Creează de ziua lui Eminescu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/01/2018 | Evenimente

În data de 15 ianuarie 2018 se împlinesc 168 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu, aşa că voluntarii Interact Slobozia au pregătit un eveniment pentru a sărbători cum se cuvine această ocazie.

La Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, ora 16:00 va avea loc o prezentare succintă, însă foarte informativă, a poeziei și prozei eminesciene, susținută de oratorii noştri, Grecu Magdalena, profesor de limba şi literatura română şi Făşie Andrei, preşedinte fondator Interact Slobozia și actual student la Facultatea de Litere, Universitatea Transilvania, Braşov.

De asemenea, tot atunci va avea loc și premierea participanților la concursul de poezie organizat în rândul elevilor de liceu din oraş. Câştigătorii vor beneficia de premii demne de un adevărat bibliofil.

Vă aşteptăm în data de 15 ianuarie să luați parte la un eveniment cultural foarte interesant, de la care cu siguranță vom pleca cu un bagaj însemnat de informații noi şi cu multe prietenii legate la o cană de ceai oferită de voluntarii noştri!