comenzi la domiciliu cliseru.ro

300 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania, prin intermediul Reţelei EURES ROMÂNIA

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/02/2020 | Locuri de munca

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare fructe) în Spania – firma SUREXPORT, prin intermediul Reţelei EURES ROMÂNIA 

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 300 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Descriere loc de muncă: se lucrează 6.30 ore/zi (cu pauză de masă o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Cerințe: femei (150 persoane) și 75 cupluri; vârsta 18 – 50 ani; experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate din sere.

Limba străină: nu se solicită

Salariu: Salariu brut 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Beneficii și alte condiții: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020.

Persoanele cu domiciliul in judetul Ialomita care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot obtine informatii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3 tel. 0243231809) sau la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni.

 Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01 martie 2020.