comenzi la domiciliu cliseru.ro

20 de locuri de muncă oferite în domeniul IT (Franța)

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/02/2012 | Locuri de munca

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința persoanelor interesate că la această dată prin intermediul rețelei EURES sunt disponibile 20 locuri de muncă în domeniul IT Franța, și anume: 10 posturi pentru dezvoltator WEB PHP și 10 posturi dezvoltatori Java.

Selecția se va desfășura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de România cu Franța privind schimbul de stagiari.

Oferta se adresează solicitanților cu vârsta cuprinsă între 28-35 de ani care au cunoștințe bune și foarte bune de limba franceză și o experiență profesională de 4-5 ani. Angajarea se face pe perioadă nedeterminată, cu o perioadă de probă de 2 luni care poate fi prelungită cu încă 2 luni. Salariul oferit este de 25.000-35.000 de euro brut pe an, iar timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Solicitanții interesați vor trimite CV-urile în format EUROPASS în limba franceză la adresa de e-mail [email protected] până la data de 15 februarie 2012.

Selecția se va desfășura în două etape. Solicitanții declarați admiși după etapa de selecție a CV-urilor efectuată de ANOFM împreună cu Oficiul Francez pentru Imigrare și Integrare, vor participa la un interviu cu angajatorul.