comenzi la domiciliu cliseru.ro

20 de copii din Slobozia, Bucu și Slobozia Nouă au primit hăinuțe și încălțăminte noi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/03/2014 | Locale Ialomita

În perioada 18-20 martie, reprezentanții Asociației „Din inimă pentru aproapele” au însoțit la cumpărături un număr de 20 copii din Slobozia, Bucu și Slobozia Nouă care au primit obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte noi, la început de primăvară.

Copiii provin din familii cu venituri reduse, care în mod obișnuit îmbracă hăinuțe de la frații mai mari.

„Copiii au venit astăzi îmbrăcați cu lucrurile noi și frumoase pe care le-au primit. Părinții mulțumesc Asociației că i-a ajutat să rezolve o problemă financiară”, relatează doamna Damian Fănica, învățător Slobozia Nouă.

De asemenea, doamna Bojoga Angela, coordonator al grupului de voluntari de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Slobozia, implicați în proiect, adaugă câteva impresii: „Este foarte frumos să fii voluntar, să îi poţi ajuta pe alţii care au mare nevoie.” (Andreea).

„Mi se pare că cea mai mare fericire este să fii util celorlalţi” (Sorina); „Dacă ai mult, dă şi altora din bunurile tale. Dacă ai puţin, dă din inima ta. – am găsit acest citat şi mi se pare foarte potrivit pentru ceea ce simt eu în legătură cu a fi voluntar” (Gabi).

„Am trăit o experienţă frumoasă. E plăcut să te implici” (Alina).

„A fi voluntar mi se pare un lucru extrem de educativ. A fi voluntar înseamnă a fi mai bun cu alţii cât şi cu tine însuţi”(Claudia);m „Este diferit de ceea ce facem noi în mod normal. Este o ocazie minunată de a ne cunoaşte mai bine” (Adriana).

Asociația „Din inimă pentru aproapele” și Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu cinci unități școlare și în colaborare cu parohii și voluntari, au derulat, în perioada 11-28 februarie, proiectul social „Mărțișor din suflet de copil”. Asociația și Protopopiatul Slobozia mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect, creștini care au înțeles că sunt chemați mereu, dar mai ales în această perioadă a Postului Mare, să se aplece spre nevoia celui aflat în necaz, în lipsă sau vreo altă strâmtorare.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️