comenzi la domiciliu cliseru.ro

16 decembrie – Ziua porților deschise la AJOFM Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/12/2016 | Locuri de munca

În data de 10 decembrie 2016, Agenţia Natională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a aniversat 18 ani de activitate, pe parcursul cărora s-a dezvoltat pentru a se adapta necesităților societății actuale.

Cu această ocazie, vineri, 16 decembrie 2016, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomița organizează “Ziua porților deschise”, pentru a oferi posibilitatea tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de către A.J.O.F.M., respectiv angajatori, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, reprezentanţi ai societăţii civile, să cunoască serviciile specifice oferite.

„Vă invităm, așadar, la Ziua Porților Deschise, pe care o organizăm la sediul nostru, unde puteți afla oferta de servicii pe care noi o avem, oferta de cursuri de calificare pe care noi le derulăm, oferta de locuri de muncă din județ, dar și cea oferită prin serviciul EURES și, de ce nu, puteți cunoaște instituția și colegii din AJOFM Ialomița”, a declarat Georgian Mocănescu, directorul AJOFM Ialomița.

Persoanele interesate sunt aşteptate vineri, 16 decembrie 2016, la sediul AJOFM Ialomița din Slobozia, strada Lacului nr. 10, între orele 9.00 – 13.00.