comenzi la domiciliu cliseru.ro

14 iunie – Ziua dedicată competițiilor cu pompierii voluntari

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/06/2018 | Evenimente

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa desfășoară mâine, începând cu ora 09.00, etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Concursul, organizat în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ialomița, va avea loc pe Stadionul Municipal din Slobozia, şi va cuprinde trei probe practice (Pista cu obstacole pe 100 m, Ştafeta 4×100 m și Dispozitivul de intervenţie), în care se vor întrece la aptitudinile de pompieri servicii din cadrul unor localităţi, operatori economici şi instituţii din judeţ.

Echipajele clasate pe locul I la cele două secţiuni – SVSU și SPSU – se vor califica la faza interjudeţeană, care va fi organizată tot la noi în județ, în luna iulie a anului curent, cu adversari din alte șase județe învecinate.

Dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor si deprinderilor necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă reprezintă premisele organizării acestei competiții anuale. Membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență reprezintă un real sprijin în gestionarea situațiilor de urgență pentru pompierii profesioniști, întrucât aceștia asigură prima intervenție până la sosirea forțelor ISU Ialomița și colaborează permanent cu echipajele noastre în limitarea cât mai rapidă a efectelor situațiilor de urgență de orice natură.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA