comenzi la domiciliu cliseru.ro

12 persoane rănite într-un accident rutier produs pe raza comunei Jilavele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/06/2012 | Infotrafic

În cursul acestei dimineţi, 19 iunie, în jurul orei 05.30, pe Drumul Naţional 1D, la intrare în comuna Jilavele s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a 12 persoane.

Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 42 ani din judeţul Cluj se deplasa la volanul unui microbuz de transport persoane pe direcţia Ploieşti către Urziceni, pe fondul adormirii la volan, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a sensului de mers.

accident microbuz jilavele

accident microbuz jilavele

accident microbuz jilavele

În microbuz se aflau 17(15 pasageri şi 2 şoferi) persoane cu vârste cuprinse între 8 şi 65 ani, dintre care 5 bărbaţi, 9 femei şi 3 copii, domiciliaţi în judeţele Cluj, Braşov şi Prahova.

În urma accidentului 12 persoane au fost transportatela Spitaluldin Municipiul Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale, respectiv 9 adulţi şi 3 copii.

Patru dintre victime, trei adulţi şi un copil au fost transferaţi la un spital din capitală pentru investigaţii medicale amănunţite, iar celelalte opt victime nu au necesitat internarea.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză se continuă cercetările, urmând ca în funcţie de zilele de îngrijiri medicale să se facă şi încadrarea juridică a faptei.