comenzi la domiciliu cliseru.ro

1000 de lei – Primă de activare pentru șomerii neindemnizați

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, aduce la cunoștinta şomerilor înregistraţi în evidenţele agenţiei, care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj că, în conformitate cu prevederile art. 73^2 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, în situaţia în care se angajează cu normă întreagă, pentru o perioadă mai mare de 3 luni, beneficiază de o primă de activare în valoare de 1.000 lei.

Pentru a beneficia de această primă, este obligatoriu ca, anterior încadrării în muncă, să fi fost înregistraţi în evidenţele AJOFM Ialomiţa cel puţin 30 de zile.

Prima de activare se va acorda în doua tranşe, astfel: 50% la data angajării, iar 50% urmează să fie acordaţi după expirarea perioadei de 3 luni de la angajare.

Nu beneficiază de aceasta primă persoanele care se încadreaza la angajatori cu care au fost în raporturi de muncă sau de serviciu în ultimele 12 luni.

Pentru orice relaţii suplimentare legate de condiţiile de acordare a primei de activare, vă rugăm să vă adresaţi Agentiei locale Slobozia cu sediul în str. Matei Basarab bl.F1, parter , telefon 0243230224, sau la sediile punctelor de lucru din Urziceni, Ţăndarei şi Feteşti.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița

Mai multe articole de la obiectiv.net: